Algemeen bestuurslid en penningmeester Fonds voor Bijzondere Noden Almere

De crisis komt hard aan in Nederland. Anderhalf miljoen Nederlanders komen volgend jaar niet meer rond met hun huishoudgeld is de schatting van het sociaal cultureel planbureau. Een groot gedeelte kan straks de kapotte wasmachine niet meer ver-vangen of hun schoolgaande kinderen een goede tweedehands ets geven. Gelukkig zijn in veel gemeenten particuliere noodfondsen die mensen onder de armoedegrens helpen met aankopen waar ze geen geld meer voor hebben. Denk aan matrassen, wasmachines en kleding. Of computers voor kinderen die naar school gaan. Het Fonds Bijzondere Noden Almere is een voorbeeld van zo een noodfonds.

We zoeken een algemeen bestuurslid en penningmeester. Voor meer informatie over de functie neem contact op met Michelle Rutten, voorzitter. Mobiel nummer 06 28590711 mail naar voorzitter@bijzonderenodenalmere.nl

Organisatie contactgegevens

Deel op social media!

Activiteiten

Gerelateerd