Lancering van onze nieuwe community-tool Samenkragt op SamenBuurten Festival

Maandag 14 november is het SamenBuurtenFestival in de Kunstlinie in het centrum van Almere.

Het kennis- en verbindingsfestival Samen Buurten wordt georganiseerd om een belangrijke stap vooruit te zetten, verbindingen te creëren, elkaar te inspireren én om een beweging op gang te krijgen in het realiseren én behouden van sociale en vitale buurten.
Met interessante keynotes en meer dan twintig inspirerende én gevarieerde sessies op tal van vraagstukken, met accenten op onder meer buurtgericht werken, buurtprojecten, preventie en gezondheid, inclusiviteit, burgerparticipatie en de buurt van de toekomst. #community#gezondheid

Meer informatie of (gratis) aanmelden? https://lnkd.in/eAB9tTGt

Deel op social media!

Gerelateerd